Aan deze website wordt nog gewerkt

Algemene Voorwaarden van Schoonmaakbedrijf Ommen: De Luchtige Versie

Hallo daar! Welkom bij de algemene voorwaarden van Schoonmaakbedrijf Ommen. We weten dat dit soort dingen meestal saai en ingewikkeld zijn, maar we gaan proberen het zo luchtig en begrijpelijk mogelijk te maken. Laten we beginnen!

 1. De Overeenkomst: Wanneer je ons inhuurt, gaan we een overeenkomst aan. Dit is gewoon een fancy woord voor een afspraak tussen ons. We beloven jou een schoon huis of kantoor, en jij belooft ons te betalen voor onze diensten. Eerlijk toch?
 2. Betaling: Over betaling gesproken, we verwachten dat je ons binnen 14 dagen na de factuurdatum betaalt.
 3. Annulering: Het leven is onvoorspelbaar, dat snappen we. Als je een afspraak moet annuleren, laat het ons dan minimaal 48 uur van tevoren weten. Zo kunnen we onze planning aanpassen.
 4. Klachten: We doen ons best om alles spic en span te maken, maar als je niet tevreden bent, horen we dat graag binnen 48 uur. We zullen ons best doen om het probleem op te lossen.
 5. Aansprakelijkheid: We zijn professionals en behandelen jouw spullen met zorg. Mocht er toch iets misgaan, dan zijn we verzekerd. Je kunt dus met een gerust hart je sleutels aan ons geven.
 6. Privacy: We respecteren je privacy. De informatie die je met ons deelt, wordt alleen gebruikt om onze diensten te leveren en te verbeteren. We verkopen je gegevens niet aan derden. Beloofd!
 7. Wijzigingen: Soms moeten we deze voorwaarden aanpassen. We zullen je altijd op de hoogte brengen als dat gebeurt.

Dat was het! Niet zo pijnlijk, toch? Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We zijn hier om te helpen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te lezen en we kijken ernaar uit om je ruimte te laten glanzen!

Deze luchtige versie van de algemene voorwaarden is bedoeld om het lezen ervan aangenamer te maken. Voor de volledige juridische tekst verwijzen we je naar de officiƫle algemene voorwaarden van Schoonmaakbedrijf Ommen.

Algemene Voorwaarden van Schoonmaakbedrijf Ommen

 1. Overeenkomst: Door gebruik te maken van de diensten van Schoonmaakbedrijf Ommen, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat de klant een mondelinge of schriftelijke opdracht heeft gegeven en deze door Schoonmaakbedrijf Ommen is geaccepteerd.
 2. Betaling: Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum, tenzij schriftelijk anders overeengekomen. Betaling kan worden voldaan via bankoverschrijving of iDeal.
 3. Annulering: Indien de klant een afspraak wenst te annuleren, dient dit minimaal 48 uur voorafgaand aan de geplande afspraak te gebeuren. Bij niet tijdige annulering is Schoonmaakbedrijf Ommen gerechtigd de kosten van de geplande werkzaamheden in rekening te brengen.
 4. Klachten: Klachten over de uitgevoerde werkzaamheden dienen binnen 48 uur na voltooiing van de werkzaamheden aan Schoonmaakbedrijf Ommen te worden gemeld. Schoonmaakbedrijf Ommen zal de klacht zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en indien nodig passende maatregelen treffen.
 5. Aansprakelijkheid: Schoonmaakbedrijf Ommen is aansprakelijk voor schade die tijdens de uitvoering van de werkzaamheden aan de eigendommen van de klant wordt toegebracht, mits deze schade het gevolg is van nalatigheid, onzorgvuldigheid of ondeskundigheid van Schoonmaakbedrijf Ommen.
 6. Privacy: Schoonmaakbedrijf Ommen respecteert de privacy van de klant. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor de uitvoering en verbetering van onze diensten. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst of Schoonmaakbedrijf Ommen hiertoe wettelijk verplicht is.
 7. Wijzigingen: Schoonmaakbedrijf Ommen behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen. Wijzigingen worden schriftelijk of elektronisch aan de klant medegedeeld en treden in werking 30 dagen na deze mededeling.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen de klant en Schoonmaakbedrijf Ommen, tenzij schriftelijk anders overeengekomen.

Scroll naar boven